Oksigjen për klinikën tuaj dentare

Oxydent

Zgjidhje online për menaxhimin dhe automatizimin e cdo aspekti të administrimit të klinikës tuaj dentare.

Klinika juaj dentare, tashmë e arritshme online, kudo dhe kurdo!

Oxydent ju garanton

Siguri

Oxydent Privatesia

Mbrojtja e

Privatësise

Oxydent Monitorimi

Monitorim 24/7

Live

Oxydent Siguria Online

Siguri

Globale

Ndërtoni një klinikë dentare

Profesionale

Me zgjidhjen e ofruar nga Oxydent ju keni mundësinë t’ë clironi potencialin e klinikës tuaj dentare. 

Me ne, stafi juaj i dentistave, pamvarësisht nga specializimi, mund te automatizojë çdo aspekt të proçeseve të trajtimeve dentare, duke i shtuar keshtu vlerë klinikës dhe shërbimeve të ofruara pranë saj.

Bashkëpunim i shpejtë i skuadrës dhe pacienteve

Menaxhim i shpejtë dhe i thjeshtë i stafit

Vendime konkurruese për bizsnesin bazuar ne statistika

Pacientë më të kënaqur

Veçoritë

Ambjenti

Ambjenti

Ndihmoni pacientët tuaj të kontaktojnë lehtësisht klinikën dhe mjekët tuaj duke dhënë detaje të ndryshme në lidhje me biznesin tuaj, disponueshmërinë e tij, listën e çmimeve të shërbimeve dentare dhe më shumë

Menaxhimi

Menaxhimi

Krijoni llogari dhe role për personelin tuaj, menaxhoni oraret e mjekëve, ruani skedarët, menaxhoni të dhënat e pacientëve, dërgoni analizat në klinikën tuaj ose për secilin mjek, menaxhoni në mënyrë të sigurt pagesat, njoftimet e pagesave, statistika të detajuara, etj.

Trajtimi

Trajtimi

Oxydent automatizon menaxhimin e vizitave, skemave dentare për pacientët tuaj, shënimeve dhe komenteve të vizitës nga të gjithë mjekët, grafitë dhe imazhe bashkangjitëse si dhe njoftimet sipas dëshirës në lidhje me trajtimet.

Komunikimi

Komunikimi

Me mjete të automatizuara si rezervimi online, sistem njoftimi/rikujtimi me email/SMS dhe portal për pacientët, të siguruara nga Oxydent, pacienti juaj mbetet edhe më i kënaqur nga shërbimi, duke rritur në mënyrë efektive mundësinë e rikthimit pranë klinikës tuaj dentare.

Dezajn i pergjithshem

Dezenjim i përgjithshëm

Tashmë me një dizenjim që suporton një gamë të gjërë pajisjesh si celular, IPad, Laptop, Touchscreen, ju mund të keni nën kontroll praktikën tuaj kudo dhe kurdo.

Siguria

Siguria

Me një infrastrukturë sigurie bashkëkohore dhe një sistem enkriptimi 'end-to-end', Oxydent ju garanton qetësinë për sigurinë dhe mirëmbajtjen e të dhënave të klinikës dentare. Prioriteti i Oxydent është ruajtja e privatësisë të klinikës tuaj dhe pacientëve të saj.