Oxydent

Takimet

Proçesi manual i rezervimit të takimeve është i ngadaltë, i çrregullt dhe joefektiv për ekipe të mëdha. Ky proçes kërkon një sasi të madhe burimesh dhe shpesh, për shkak të natyrës së tij, e bën të pamundur anulimin e rezervimit dhe kthimin e telefonatës. Një zgjidhje për rezervimin e takimeve në internet u ofron pacientëve tuaj aftësinë për të rezervuar kurdo dhe kudo. Ky sistem është një zgjidhje e thjeshtë për rritjen efektive të kënaqësisë së pacientit, ndërsa ndihmon mjekët të përqëndrohen në sigurimin e kujdesit më të mirë dentar për pacientin.

Sigurojini pacientit tuaj sistemin tonë të rezervimit në internet për të rezervuar në mënyrë efikase dhe efektive takimet ndërsa ju shijoni rritjen e produktivitetit të punës tuaj.