Veçoritë

Ambjenti

Ndihmoni pacientët tuaj të kontaktojnë lehtësisht klinikën dhe mjekët tuaj duke dhënë detaje të ndryshme në lidhje me biznesin tuaj, disponueshmërinë e tij, listën e çmimeve të shërbimeve dentare dhe më shumë

Menaxhimi

Krijoni llogari dhe role për personelin tuaj, menaxhoni oraret e mjekëve, ruani skedarët, menaxhoni të dhënat e pacientëve, dërgoni analizat në klinikën tuaj ose për secilin mjek, menaxhoni në mënyrë të sigurt pagesat, njoftimet e pagesave, statistika të detajuara, etj.

Trajtimi

Oxydent automatizon menaxhimin e vizitave, skemave dentare për pacientët tuaj, shënimeve dhe komenteve të vizitës nga të gjithë mjekët, grafitë dhe imazhe bashkangjitëse si dhe njoftimet sipas dëshirës në lidhje me trajtimet.

Komunikimi

Me mjete të automatizuara si rezervimi online, sistem njoftimi/rikujtimi me email/SMS dhe portal për pacientët, të siguruara nga Oxydent, pacienti juaj mbetet edhe më i kënaqur nga shërbimi, duke rritur në mënyrë efektive mundësinë e rikthimit pranë klinikës tuaj dentare.

Dezenjim i përgjithshëm

Tashmë me një dizenjim që suporton një gamë të gjërë pajisjesh si celular, IPad, Laptop, Touchscreen, ju mund të keni nën kontroll praktikën tuaj kudo dhe kurdo.

Siguria

Me një infrastrukturë sigurie bashkëkohore dhe një sistem enkriptimi 'end-to-end', Oxydent ju garanton qetësinë për sigurinë dhe mirëmbajtjen e të dhënave të klinikës dentare. Prioriteti i Oxydent është ruajtja e privatësisë të klinikës tuaj dhe pacientëve të saj.