Çmimet

Pajtimet për klinikë dentare

Klinike Private
1900 L

/muaj

Klinike Mesatare
2900 L

/muaj

Pajtimi Klinke e Madhe
3900 L

/muaj

 • 1 Doktorr i perfshire
 • Paciente pa limit
 • Vizita pa limit
 • Takime pa limit
 • Pagesat dhe Faturat
 • Grafiku Dentar
 • X-Rays & dokumenta
 • Lista e cmimeve
 • 3 Doktorr te perfshire
 • Paciente pa limit
 • Vizita pa limit
 • Takime pa limit
 • Pagesat dhe Faturat
 • Grafiku Dentar
 • X-Rays & dokumenta
 • Lista e cmimeve
 • Kujtesat
 • Dokumenta dhe formulare
 • Statistika
 • ToIP(SMS Elektronik)
 • 5 Doktorr te perfshire
 • Paciente pa limit
 • Vizita pa limit
 • Takime pa limit
 • Pagesat dhe Faturat
 • Grafiku Dentar
 • X-Rays & Dokumenta
 • Lista e Çmimeve
 • Kujtesat
 • Dokumenta dhe Formulare
 • Statistika
 • ToIP(SMS Elektronik)
 • Rezervimi Online
 • Protali i Pacientit