Rreth Nesh

Oxydent

Zgjidhje online e automatizimit të menaxhimit të stomatologjisë që ofron menaxhimin e agjendës së klinikës, proceset e automatizimit të trajtimit, anamnezën, menaxhimin e pacientit, komunikimin dhe shumë më tepër.

Klinika juaj dentare, tashmë e arritshme online, kudo dhe kurdo!

Për kë krijojmë

Vlerat tona janë konsistente në të gjithë fushat: praktikat dentare të pavarura nga madhësia, klinikat private / publike, zinxhirët e klinikave dentare, spitalet dhe universitetet që posedojnë një departament ose laborator ortodontik.

Me Oxydent, dentistët, pavarësisht nga specializimi i tyre, mund të automatizojë çdo aspekt të proceseve të trajtimeve dentare, duke rritur me teper potencialin e klinikes tuaj dentare.

Përse Oxydent?

– Menaxhoni te sigurtë klinikën, ekipin dhe pacientët tuaj!

– Vendimmarrje më e mirë e biznesit përmes statistikave tona të vlefshme!

– Komunikimi me shumë kanale me pacientët, portali i pacientit dhe telemjekësia!

– Organizimi i takimeve, kujtesat dhe tasket, e bëjnë më efikas bashkëpunimin midis ekipit tuaj!

– Integrim falas, 1 ditor me  të gjithë partnerët tanë!

– Periudhë prove 2 javore, falas!