Shop

Klinikë Mesatare

2900 L

3 Doktorr te perfshire

Paciente pa limit

Vizita pa limit

Takime pa limit

Pagesat dhe Faturat

Grafiku Dentar

X-Rays & dokumenta

Lista e cmimeve

Kujtesat

Dokumenta dhe formulare

Statistika

ToIP(SMS Elektronik)

Quick info
Category:

Description

 1. 3 Doktorr te perfshire
 2. Paciente pa limit
 3. Vizita pa limit
 4. Takime pa limit
 5. Pagesat dhe Faturat
 6. Grafiku Dentar
 7. X-Rays & dokumenta
 8. Lista e cmimeve
 9. Kujtesat
 10. Dokumenta dhe formulare
 11. Statistika
 12. ToIP(SMS Elektronik)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Klinikë Mesatare”

Your email address will not be published.