Shop

Klinikë E Madhe

3900 L

5 Doktorr te perfshire

Paciente pa limit

Vizita pa limit

Takime pa limit

Pagesat dhe Faturat

Grafiku Dentar

X-Rays & dokumenta

Lista e cmimeve

Kujtesat

Dokumenta dhe formulare

Statistika

ToIP(SMS Elektronik)

Rezervimi Online

Protali i pacientit

Quick info
Category:

Description

 1. 5 Doktorr te perfshire
 2. Paciente pa limit
 3. Vizita pa limit
 4. Takime pa limit
 5. Pagesat dhe Faturat
 6. Grafiku Dentar
 7. X-Rays & dokumenta
 8. Lista e cmimeve
 9. Kujtesat
 10. Dokumenta dhe formulare
 11. Statistika
 12. ToIP(SMS Elektronik)
 13. Rezervimi Online
 14. Protali i pacientit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Klinikë E Madhe”

Your email address will not be published.