Oxydent

Lista e Çmimeve të Shërbimeve

Automatizimi i listave të çmimeve dhe azhornimi i tyre periodik i ndihmon pacientët të qëndrojnë të vëmëndshëm për çmimet dhe ofertat.

Vlerësimi paraprak i çmimeve të shërbimeve ka treguar se rezulton në kthimin e pacientëve për të ri-marrë shërbime tek klinika juaj, ndërsa faturat përkatëse dhe ofertat prodhojnë besnikëri të lartë të tyre ndaj klinikës tuaj.

Mjetet tona të automatizmit vlerësojnë më mirë çmimet, japin faturat përkatëse, opsionet e kryerjes së pagesës dhe statistika të çmimit në varësi të kohës!